Цени на фотосесии. Ваучери за подарък.

Фотосесии:

Стандартен пакет – 150 лв за 15 кадъра
Цена на допълнителен кадър – 6 лв.
Цена за всички сполучливи кадри от сесията само с основна обработка (бял баланс, контраст, без ретуш и без обработка в художествен стил) – 350 лв.
Извършват се с предварително записване. Мястото може да е сред природата, из града, сред уюта на Вашия дом или където се уговорим. До три работни дни след фотосесията получавате галерия за подбор, от която избирате желаните кадри. Готовите кадри получавате онлайн (по имейл) с голяма резолюция и след художествена обработка в стила на автора. Срок за обработка – 15 дни от датата на подбор.

Не предоставям кадри в суров, необработен вид.

Фотосесиите са с минимална продължителност от 1 час, а максимална – в зависимост от локацията и най-вече обектите. Особено ако са деца, е хубаво да предвидите малко повече време, за да се отпуснат. 🙂

Репортажно заснемане – бал, кръщене, рожден ден, корпоративно събитие:

  • до 2 часа – 180 лв.
  • над 2 часа – по 100 лв на час.
При репортажното заснемане получавате всички сполучливи кадри от събитието с извършена основна обработка (баланс, контраст, без или с много лек ретуш). Кадрите се получават онлайн, по имейл, до 20 дни след събитието.
Кадри в суров, напълно необработен вид не се предоставят. 
Кръщене – заснемане на самия ритуал в църквата, както и кратка фотосесия на детето и гостите преди/след събитието. 
Бал– фотосесия на абитуриента с обработка в стила на автора и репортажно заснемане на изпращането с роднините.

Заснемане на сватба:

  • 1 час – 200 лв. – репортажно заснемане –  получавате всички сполучливи кадри от събитието в дигитален вид с извършена основна обработка (баланс, контраст, без или с много лек ретуш). Кадрите се получават в дигитален вид по имейл до 30 дни след събитието.
  • 3 часа – 550 лв – репортажно заснемане + кратка фотосесия в деня на събитието. Получавате всички сполучливи кадри от събитието с основна обработка + 10 кадъра от фотосесията с художествена обработка в авторски стил. Кадрите се получават в дигитален вид по имейл до 60 дни след събитието.
  • 9 часа – 1 500 лв – репортажно заснемане на всички елементи от празничния ден + художествена фотосесия на младоженците в същия ден.  Получавате всички сполучливи кадри от събитието в дигителен вид по имейл с основна обработка + кадрите от фотосесията с художествена обработка в авторски стил. Селекция от 30 обработени кадъра ще получите в рамките на 15 дни, а останалите снимки – до 4 месеца след събитието. 
Цена на всеки започнат допълнителен час – 200 лв.
За резервиране се заплаща 1/3-та от крайната сума в аванс. Остатъка от сумата се доплаща в деня на заснемането. Единствено при едночасовите сватби сумата се изплаща изцяло в деня на заснемане.
ВАЖНО: Съгласно Закона за авторското право, правата върху снимките принадлежат на автора им. Ако не желаете те да бъдат публикувани в моето портфолио и на уеб сайта ми, моля да заявите това предварително. Ако желаете да използвате снимките с рекламна цел, това може да се договори допълнително на съответните цени. Ако искате да участвате с тях в конкурси, е задължително да упоменете автора и/или да използвате снимка с моето лого.

Фотокниги и печат:

Цена след доуточняване.

Ваучери:

Вариант за интересен, смислен подарък, спомените от който ще останат за цял живот.

Ваучерите се заплащат предварително. Можете да ги получите като файл в готов за печат pdf формат или под формата на красив принт с наложен платеж по куриер.

Условия за ползване на ваучерите:

Срокът на валидност е шест месеца.

Необходима е резервация на дата и час поне седмица по-рано.

Фотосесиите се предоставят в дигитален формат (по имейл) с възможност за принт (не е включен в цената на ваучера).

Ваучерите не се преотстъпват и не се заменят срещу стойността им. Не могат да се комбинират с отстъпки.

За контакт и допълнителни въпроси:

0889353355 – Невена Генчева

gencheva.n@gmail.com

Facebook

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.