Цени за фотосесии

Фотосесии:

Стандартен пакет100 лв за 15 обработени кадъра.
Цена на допълнителен кадър5 лв.
Цена за всички сполучливи кадри от сесията само с основна обработка (бял баланс, контраст, без ретуш и без обработка в художествен стил) – 350 лв.
Извършват се с предварително записване. Мястото може да е сред природата, из града, сред уюта на Вашия дом или където се уговорим. В студио с естествена светлина – само коледни фотосесии или с допълнителна договорка. До два дни след фотосесията получавате галерия за подбор. Готовите кадри получавате онлайн (по имейл) с голяма резолюция и след художествена обработка в стила на автора. Срок за обработка – 15 дни от датата на подбор. Не предоставям кадри в суров, необработен вид. Фотосесиите са с минимална продължителност от 1 час, а максимална – в зависимост от локацията и най-вече обектите. Особено ако са деца, е хубаво да предвидите малко повече време, за да се отпуснат. 🙂

Репортажно заснемане на бал, кръщене, рожден ден, корпоративно събитие:

  • до 2 часа – 120 лв.
  • над 2 часа – по 80 лв на час.
При репортажното заснемане получавате всички сполучливи кадри от събитието с извършена основна обработка (баланс, контраст, без или с много лек ретуш). Кадрите се получават онлайн, по имейл, до 20 дни след събитието. Кадри в суров, напълно необработен вид не се предоставят. Кръщене – заснемане на самия ритуал в църквата, както и кратка фотосесия на детето и гостите преди/след събитието. Бал – фотосесия на абитуриента с обработка в стила на автора и репортажно заснемане на изпращането с роднините.
ВАЖНО: Съгласно Закона за авторското право, правата върху снимките принадлежат на автора им. Ако не желаете те да бъдат публикувани в моето портфолио и на уеб сайта ми, моля да заявите това предварително. Ако желаете да използвате снимките с рекламна цел, това може да се договори допълнително на съответните цени. Ако искате да участвате с тях в конкурси, е задължително да упоменете автора и/или да използвате снимка с моето лого.

 

Ваучери:

Вариант за интересен, смислен подарък, спомените от който ще останат за цял живот.

Ваучерите се заплащат предварително. Можете да ги получите като файл в готов за печат pdf формат или под формата на красив принт с наложен платеж по куриер.

Условия за ползване на ваучерите:

Срокът на валидност е шест месеца. Необходима е резервация на дата и час поне месец по-рано. Фотосесиите се предоставят в дигитален формат (по имейл) с възможност за принт (не е включен в цената на ваучера). Ваучерите не се преотстъпват и не се заменят срещу стойността им. Не могат да се комбинират с отстъпки.

За контакт и допълнителни въпроси:

0889353355 – Невена Генчева

gencheva.n@gmail.com

Facebook