Политика за поверителност

Тук можете да се запознаете с политиката ми за защитата на личните данни, съобразена с изискванията на ЕС (GDPR), влизащи в сила на 25.05.2018 г..

Описание на сайта:

“Мъхчета” е блог с прилежащи към него Фейсбук страница, Фейсбук група и Инстаграм профил с основна цел – споделяне с широка аудитория на текстове и снимки, чийто автор съм аз – Невена Генчева.Някои от тях са лични, а други са свързани със съвместната ми работа с клиенти.

Политика за поверителност:

Личните данни и информацията (имена, e-mail, мобилен телефон, банкови и фирмени данни), които получавам при контактите си с клиенти, са строго поверителни и не се предоставят на трети страни. Те се използват единствено за комуникация и извършване на разплащания.

Платформата WordPress, която блогът използва, получава вашия IP адрес, като за целите на статистиката на всеки блог/сайт, предоставя информация за броя влизания на ден от определена територия, търсене по ключови думи, разгледани публикации, операционната система и браузъра ви.

Всички публикувани фотографии могат да бъдат използвани с цел популяризиране на работата ми и като част от моето портфолио. Платформите, в които можете да ги срещнете, са: в настоящия блог, Facebook, Instagram, Flickr. Като автор на фотографските изображения си запазвам правото да разширявам този списък. Личните ви данни (включително изображения), се съхраняват за неопределен период от време (възможно най-дълъг, но съобразен с техническите характеристики на устройствата за съхранение, които използвам), освен ако помежду ни няма друга писмена уговорка.

Всеки клиент подписва Декларация, с която дава съгласието си отделни кадри или цялата фотосесия да бъдат публикувани онлайн или на материален носител по моя преценка. Вашите лични данни (това включва и изображения) не се предоставят на трети страни, ако това не е изрично договорено помежду ни. Преди да бъдат публикувани където и да било, фотографиите се предават на клиента чрез платформата WeTransfer, която изисква информация за имейл. Клиентът има правото да оттегли своето съгласие по всяко време чрез писмено известяване на автора по имейл.

Според Закона за авторското право, всички фотографии са собственост на автора им. Свалянето, разпространението и употребата им без моето писмено съгласие, е в нарушение на закона. За използването на кадри с комерсиални цели, както и за участие в конкурси с тях, е необходима допълнителна договорка и изричното ми писмено съгласие.

 

 

 

Мъхчета
%d bloggers like this: